Cruquius – Twee botsingen voor het ziekenhuis

Cruquius, 9 december 2019 – Bij twee verschillende kop-staartbotsingen op de Kruisweg (N201) zijn twee personen lichtgewond geraakt. Rond 17:45 uur ging het fout ter hoogte van het ziekenhuis Spaarne Gasthuis. Twee automobilisten botsten op hun voorgangers.

Meerdere inzittenden raakte betrokken, maar slechts twee vrouwen zijn nagekeken door het ambulancepersoneel. Na uitgebreide controle hoefden zij toch niet naar het ziekenhuis.

Vanwege het ongeval was een rijstrook afgesloten. Beide auto’s die achter op hun voorgangers zijn gebotst, zijn weggesleept.

Beeld: Nieuwsfoto

 

 

Total Page Visits: 1590 - Today Page Visits: 1

3 Thoughts to “Cruquius – Twee botsingen voor het ziekenhuis”

 1. QC

  Heeee, nu ook al een SPaarne Gasthuis in Cruquius? das nieuw !! wat is het adres?

  1. Let maar eens op de borden. De kruisweg komende van de N205 staat een heel groot bord met Cruquius….

   1. MrGreen

    @QC en Eric

    *Het Spaarne Gasthuis staat in Hoofddorp, zodra je de N201 afdraait staat er een bebouwdekom bord met ”Hoofddorp”.
    *Dit ongeval heeft plaatsgevonden op de N201 tussen Hoofddorp en Cruquius in, de echte Kruisweg ligt naast de N201 (al heet deze ook ”Kruisweg”).
    *Rijdend op de N205 richting de N201 staat geen plaatsnaambord.
    *Er staat een bord Cruquius-Oost langs het fietspad dat naast de N201 ligt aan de Hoofdorp zijde van de kruising met de N205. Dit bord is echter bedoeld voor het verkeer op het fietspad en niet voor het verkeer op de N201. Dat is te zien aan het onderbord dat aangeeft dat je niet mag afslaan.

    Of je dit stukje weg nou Cruquius of Hoofdorp noemt is mij om het even. Feit is dat het niet in de bebouwde kom van beide plaatsen is gebeurt en dat er geen plaatsnaambord staat bedoeld voor de N201.
    Echter in dit geval was Hoofddorp wel duidelijker geweest voor de berichtgeving.

Comments are closed.