Haarlem – Man op het dak

Haarlem, 5 december 2019 – De hulpdiensten zijn donderdagmiddag uitgerukt voor een melding van een persoon op het dak. Ondanks het feit dat de goedheiligman vanavond langskomt, werd er serieus ingezet op de melding.

Vanaf het provinciehuis aan het Houtplein zagen melders een persoon op een dak van een woning aan de Raamsingel.

Politie, een ambulance en een autoladder van de brandweer kwamen ter plaatse. Er werd rekening gehouden met het scenario dat iemand suïcidaal zou zijn. Na onderzoek van de politie bleek het te gaan om iemand die op het dak naar muziek aan het luisteren was.

Beeld: NieuwsFoto / Laurens Bosch

Total Page Visits: 2151 - Today Page Visits: 1

One Thought to “Haarlem – Man op het dak”

  1. viffer

    Luisteren naar een liedje van Peter Koelewijn?

Comments are closed.