Haarlem – Weer brand in Haarlem-Noord

Haarlem, 24 oktober 2019 – Een bankstel en ander grofvuil is vannacht in de Reitzstraat in vlammen opgegaan. Ook een auto raakte beschadigd. Rond 00:50 uur werd de brandweer gealarmeerd. Agenten surveilleerden door de buurt toen zij de brand ontdekten.

Een dag eerder ging een auto in vlammen op aan de Spaarndamseweg. Hoewel er in eerste instantie aanzienlijke vlammen waren, heeft de politie tezamen met burgers het ergste leed kunnen voorkomen.

De brandweer heeft uiteindelijk het geheel definitief geblust en het andere deel van het bankstel, wat op de andere hoek stond, geblust. Een auto en fiets die geparkeerd stonden liepen door de hitte brandschade op. De politie houdt rekening met brandstichting en zal de buurt daarom in de gaten houden.

Beeld: NieuwsFoto / Laurens Bosch

Total Page Visits: 1144 - Today Page Visits: 1