Hoofddorp – Scooterrijder ernstig gewond na aanrijding met personenwagen

Hoofddorp, 25 september 2019 – Een scooterrijder is woensdagmiddag ernstig gewond geraakt bij een aanrijding op de Paxlaan.

Het ongeval gebeurde ter hoogte van de inrit naar het Nova College, toen een automobilist de inrit in wilde slaan en een tegemoetkomende scooter over het hoofd zag.
De scooterrijder botste tegen de zijkant van de wagen en werd gelanceerd om met een smak op het asfalt terecht te komen.
Twee ambulances kwamen hulp bieden aan het slachtoffer. Na de nodige zorg in de ambulance is het slachtoffer met spoed en onder begeleiding van politiemotoren naar het Vu in Amsterdam gebracht.

Vanwege het ongeval en het sporenonderzoek van de VOA was de Paxlaan ter hoogte van het Nova College helemaal afgesloten. De scooter is door de politie meegenomen naar het bureau voor technisch onderzoek en de bestuurder van de personenwagen is aangehouden en overgebracht naar het bureau voor een verklaring.

Foto’s: Ilse van Doorn

Voor meer foto’s: https://www.haarlemsdagblad.nl/cnt/dmf20190925_21657234/ernstig-ongeluk-tussen-scooterrijder-en-auto-in-hoofddorp

Total Page Visits: 2619 - Today Page Visits: 5