Badhoevedorp – Bewoner naar ziekenhuis na brand in woning

Badhoevedorp, 27 augustus 2019 – Na een brand in een appartement in Badhoevedorp vanmorgen is de bewoner van het huis naar het ziekenhuis gebracht. Volgens NHnieuws had hij te veel rook ingeademd. Nog drie anderen zijn vanwege rookinhalatie door ambulancepersoneel nagekeken. Zij hoefden niet naar het ziekenhuis toe.

De brand brak uit in een woning aan de Sloterweg. Rond half zes kwam er een eerste melding over binnen bij de brandweer. Het vuur begon in de woonkamer, maar waardoor de brand uitbrak, is nog niet bekend.

Inmiddels is het vuur geblust. De woning is volgens een woordvoerder van de brandweer “zodanig beschadigd dat de bewoner voorlopig niet terug kan naar zijn huis”.

Foto: Roelof Kleine Deters

Total Page Visits: 1907 - Today Page Visits: 2