Haarlem – Geparkeerde auto uitgebrand

Haarlem –  Een auto die geparkeerd stond aan het Charley Tooropplein is maandagnacht uitgebrand. De brand werd even na half twee ‘s nachts ontdekt.

Voor de brandweer was de auto niet meer te redden. Bij aankomst sloegen de vlammen al uit auto. Ook stuurde de navigatie de brandweerlieden verkeerd, waardoor zij pas minuten later aankwamen bij de brand.

De brandweer heeft het vuur geblust waarna de politie het voertuig heeft afgezet met lint. De forensische opsporing zal woensdag in de loop van de dag onderzoek doen naar de oorzaak. Brandstichting wordt niet uitgesloten. In Haarlem zijn de laatste tijd weer meer autobranden.

Beeld: NieuwsFoto / Laurens Bosch

Metershoge vlammen bij autobrand in Haarlem

Like NieuwsFoto om op de hoogte te blijven!Haarlem – Afgelopen nacht ging er weer een auto in vlammen op. Dit maal aan het Charley Tooropplein in het Rozenprieel. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen metershoog uit de auto.Bekijk alle foto's: https://bit.ly/2YMrpfh

Geplaatst door NieuwsFoto op Maandag 5 augustus 2019

Total Page Visits: 2696 - Today Page Visits: 1