Leimuiden – Twee personen overleden nadat auto te water raakte

Leimuiden, 3 augustus 2019 – Twee inzittenden van een auto die zaterdagmorgen 3 augustus te water raakte aan de Herenweg zijn aan hun verwondingen overleden. Een derde inzittende raakte niet gewond.

Rond 06:16 uur raakte de auto door nog onbekende reden te water. Een van de drie inzittenden, een 32-jarige man uit Polen, kon op eigen kracht het water uit komen. Agenten die ter plaatse kwamen doken het water in om de overige twee inzittenden uit de auto te halen.

Zij kregen daarbij hulp van duikers van de brandweer. Deze twee inzittenden, een 34-jarige vrouw en een man waarvan de leeftijd nog niet bekend is – beiden uit Polen – zijn gereanimeerd en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Helaas zijn zij in het ziekenhuis aan hun verwondingen overleden.

De 32-jarige man die niet gewond raakte is door de politie aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verhoor. De toedracht van het ongeval wordt onderzocht.
Bent u getuige geweest van het ongeval of heeft u andere informatie die mogelijk met het ongeval te maken kan hebben. Bel dan met 0900-8844

Foto’s: Marco Carels

 

Total Page Visits: 5541 - Today Page Visits: 1

2 Thoughts to “Leimuiden – Twee personen overleden nadat auto te water raakte”

 1. Carla

  Was je erbij? Hans Ramp?
  Dit was echt een “ramp”zalig ongeval met dodelijke afloop. Hou het netjes.

 2. Hans Ramp

  wat een spektakel op de vroege morgen.
  Was net trouwens in het nos journaal.
  Die polen die rijden altijd veel te hard.

Comments are closed.