Hoofddorp – Twee gewonden en drie aanhoudingen bij vechtpartij in supermarkt

Hoofddorp, 1 augustus 2019 – Bij een vechtpartij in een supermarkt op het Burgemeester van Stamplein zijn donderdagavond twee personen gewond geraakt.

Beide slachtoffers zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft drie personen aangehouden, alle drie zijn overgebracht naar het bureau.

Wat er precies is voorgevallen is niet duidelijk, wel is duidelijk dat er onder andere met flessen is geslagen.

Foto’s: Wilco Devilee

 

Total Page Visits: 14157 - Today Page Visits: 2

8 Thoughts to “Hoofddorp – Twee gewonden en drie aanhoudingen bij vechtpartij in supermarkt”

 1. Yvonne

  Het is een groep die er al een tijd, vaak tot ‘s avonds heel laat hangt, herrie maakt, muziek aan, ruzie maakt en dus overlast veroorzaakt. Ook heel vaak staan er auto’s stil en lopen ze heen en weer naar die auto. Geen idee wat die komen brengen/halen.
  Het begon even geleden erger te worden met een steekpartij, toen een ruzie en heel erg veel geschreeuw en de politie erachteraan de wijk in. En nu weer dit. Ik vond dat de politie die schreeuwer, agressieve man erg veel ruimte gaf om uiteindelijk te escaleren met schelden/bedreigen door die man. Toen werd hij pas ingerekend. Mogelijk zo laat omdat hij maar steeds de discriminatiekaart trok. Dit was absoluut niet aan de orde.
  Erg goed dat de politie rustig blijft en wil de-escaleren maar dit ging wel erg ver. Ik woon daar vlakbij en vind het niet meer fijn om daar (vooral ‘s avonds als de winkels dicht zijn) langs te lopen. Ik weet dat er gebruikers tussen zitten, en er al een pittige steekpartij door in/door diezelfde groep heeft plaatsgevonden. Wanneer zorgt de gemeente/politie ervoor dat hier niet meer mag worden gehangen?

 2. Lucy

  Deze groep moet ook geen toegang meer krijgen tot Dirk. Ze zijn daar ook tegen de jonge meiden die er werken, regelmatig onbeschoft en proberen deze te intimideren. Wat wellicht zou helpen is 2 man beveiliging boven neerzetten bij de ingang van Dirk (en ook bij Dirck3 laten lopen) Wellicht dat de politie hierin ook nog iets meer kan betekenen. Als ze er geen drank kunnen halen, gaan ze gauw genoeg weg. Ik vind wel dat de politie meer en harder mag optreden, een hangverbod bijv en regelmatig langs lopen/rijden. Dit probleem speelt al zo lang en wordt, zoals je merkt, alleen maar erger. Er moet eerst wat gebeuren voordat er serieus ingegrepen wordt, dit had voorkomen kunnen worden. Voor hetzelfde geldt loopt er net een klein kind langs en gebeurt daar wat mee, moet je toch niet aan denken!!!

 3. maria

  Het zal de laatste keer niet zijn daar, er hangt altijd een gespannen sfeer en de hangers daar zijn luidruchtig, gebruiken en ruzieeen .
  Laten ook hun afval achter, meestal in de groenbakken en/of op de banken.
  Ik kreeg pas een grote b*k omdat ik er wat van zei dat er voor de banken waar iedereen mag zitten veelvuldig gekwat wordt.
  Ik ga niet meer naar Dirk, wil deze apenkooi niet meer zien.

  1. Ja…. ze zorgen voor een flinke overlast, en dan zeg ik het nog netjes…

   1. Cornelia

    Politie vraagt om getuigen…
    Ik weet dat er al vaak en al geruime tijd melding wordt gedaan van misdragingen door die groep, alcohol, schreeuwen, schelden, ruzie en vechten met elkaar, urineren tegen de plantenbakken.
    Getuigen denken nu waarschijnlijk ook “ laat maar, er wordt toch niks mee gedaan “
    Deze groep hangt er al zo lang dat er weinigen zijn die erop vertrouwen dat er wat met een melding gedaan wordt.

    1. Yvonne

     Precies, dat pissen tegen de plantenbakken aan de overkant vaak (tegen de waterkant). Toen ik belde dat er gevochten werd, zei de politie dat ze niemand zouden sturen omdat ze op het moment dat ik er eenmaal doorwas net even niet meer vochten. Later stonden er minstens 6 agenten op/rond het plein. (gelukkig)

 4. Menno

  zet er dan gwoon bij dirk van den broek ipv een supermarkt

  1. Is het geen supermarkt dan?

Comments are closed.