Amstelveen – Man overleden na verkeersongeval op de N201

Amstelveen, 8 juli 2019 – Op de N201 ter hoogte van de Noorddammerweg heeft vanochtend rond 6.45 uur een ongeval plaats gevonden waarbij een busje met aanhanger van de weg is geraakt.

De 54-jarige bestuurder is nog gereanimeerd en met spoed naar het ziekenhuis overgebracht, het slachtoffer is daar overleden. De politie doet onderzoek naar het verkeersongeval en roept getuigen op zich te melden.

Het is nog niet duidelijk waardoor de 54-jarige man van de weg raakte. De recherche onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen. Ook mogelijk beeldmateriaal van een dashcam kan helpen in het onderzoek. Heeft u informatie over dit ongeval? Neem dan contact op via 0900-8844

Foto EVL/Rob Franken

Total Page Visits: 11367 - Today Page Visits: 1