Hoofddorp – Kinderbeestfeest 2019

Hoofddorp / Noord-Holland / Zuid-Holland / Flevoland, 15 juni 2019 –  Gisteren werd het 20-ste kinderbeestfeest gehouden. Stichting KinderBeestFeest biedt chronisch zieke en/of gehandicapte kinderen en hun thuiswonende gezinsleden een onbezorgde avond.

Dit besloten feest vond weer plaats in ARTIS. Via ziekenhuizen en instellingen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland werden 5000 gasten met meer dan 350 hulpverleningsvoertuigen en 1250 vrijwilligers onder politiebegeleiding naar Amsterdam gebracht.

Hieronder een foto-impressie van de route Flamingo die vanaf het Spaarneziekenhuis in Hoofddorp, dwars door Hoofddorp-Centrum en via Amstelveen naar Artis. Omdat het hier om een besloten feestje gaat hebben we geen foto’s van het feest in Artis.

Foto’s Hoofddorp: Ricardo Veen / Jan Baay & Foto’s Amstelveen: Rob Franken

Total Page Visits: 3327 - Today Page Visits: 1

One Thought to “Hoofddorp – Kinderbeestfeest 2019”

  1. Henk-Jan

    enorme tering herrie met al die sirenes.
    ik dacht dat er een ramp was gebeurd. Bijv. op schiphol met een vliegtuig.

Comments are closed.