Hoofddorp – Auto na achtervolging tot stilstand gedwongen (update)

Hoofddorp, 15 mei 2019 – De bestuurder van een personenwagen is woensdagmiddag aangehouden op de Nelson Mandeladreef.

Agenten kregen een ANPR-hit op de A4 in verband met een vals kenteken en wilde de auto aan de kant zetten. De bestuurder kreeg een stopteken en negeerde deze en ging er vandoor. via de afrit Hoofddorp-Zuid. Hierbij werden de politie en andere voertuigen meermaals gesneden.

De bestuurder probeerde op de Nelson Mandeladreef via de berm te keren, hierbij zagen agenten de kans op het voertuig een tik te geven om de achtervolging te beëindigen. Beide inzittenden, een man van 25 jaar oud uit Alphen aan de Rijn en een man van 24 jaar oud zonder vaste woon- of verblijfplaats, zijn aangehouden en ingesloten. De bijrijder bleek ook nog 46 dagen hechtenis open te hebben staan voor het niet uitvoeren van een eerder opgelegde taakstraf en had meerdere wikkels cocaïne bij zich.

Beide voertuigen liepen schade op en zijn door de bergingsdienst afgevoerd.

Foto’s: Eric van Lieshout

Total Page Visits: 4609 - Today Page Visits: 2

2 Thoughts to “Hoofddorp – Auto na achtervolging tot stilstand gedwongen (update)”

  1. Anoniem

    “een ANPR-hit op de A4 in verband met een vals kenteken`”

    graag rectificatie

Comments are closed.