Hoofddorp – Auto belandt op zijn kant na botsing

Hoofddorp, 5 mei 2019 – Bij een aanrijding op de Burgemeester Pabstlaan zijn twee personen overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde op de Burgemeester Pabstlaan ter hoogte van het tankstation tussen de Hoofdweg en de Nieuweweg. De bedrijfswagen draaide de weg op, vanaf het tankstation zonder de personenwagen voorrang te geven. De bedrijfswagen belandde door de aanrijding op zijn zijkant.

Een van de inzittenden van de personenwagen raakte gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis, de tweede inzittende is ter controle overgebracht. De bestuurder van de bedrijfswagen kwam met de schrik vrij. Hij is wel door het ambulancepersoneel nagekeken.

De brandweer heeft de voertuigen veilig gesteld en de claxon van een van de wagens uitgeschakeld omdat deze permanent bleef claxonneren.

De bergingsdienst heeft beide voertuigen afgevoerd. Door het ongeval was de weg in beide richtingen afgesloten.

Foto’s: Eric van Lieshout

Total Page Visits: 6246 - Today Page Visits: 1