Hoofddorp – Twee gewonden bij ongeval op de A4

Hoofddorp, 4 mei 2019 – Bij een ongeval op de A4 ter hoogte van afslag 3 naar Hoofddorp in de richting Amsterdam zijn zaterdagmiddag twee personen gewond geraakt.

De wagen raakte door nog onbekende oorzaak van de weg, sloeg over de kop en kwam achterste voren in de berm tussen de hoofdrijbaan en de afrit tot stilstand. De passagier, een vrouw, is met behulp van de brandweer uit de wagen gehaald. De bestuurder kon zelfstandig de wagen verlaten.

Beiden personen zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

De verkeersongevallen analyse van de politie (VOA) onderzoek het ongeval om de toedracht te achterhalen. Door het ongeval en de afhandeling waren meerdere rijstroken van zowel de hoofdrijbaan als de afrit afgesloten.

De wagen is door de bergingsdienst afgevoerd.

Foto’s: Eric van Lieshout

Total Page Visits: 4279 - Today Page Visits: 1