IJmuiden – Bestuurder aangehouden na aanrijden van toegangshek haven.

IJmuiden, 1 Mei 2019 – Woensdag avond omstreeks kwart over 11 is er een ongeval gebeurt op de 3e Industriedwarsstraat. 

Een auto is tegen het toegangshek aangereden wat een deel van de haven afsluit. Ambulance, Politie en Koninklijke Marechaussee zijn naar de locatie gekomen. Gelukkig is de bestuurder niet gewond geraakt. Ondanks dat de auto een behoorlijke klap gemaakt moet hebben getuige de airbags die allemaal zijn uitgekomen. heeft de auto niet heel erg veel zichtbare schade. Door een blaastest heeft de politie een indicatie dat de bestuurder mogelijk te veel gedronken heeft. De bestuurder van de auto is aangehouden. Op het bureau zal verder uitgezocht worden of er teveel gedronken is en hoeveel.

Fotografie: Chris Soellaart

Total Page Visits: 4135 - Today Page Visits: 1