Hoofddorp – Auto botst op lichtmast, bestuurder aangehouden

Hoofddorp, 26 april 2019 – Een automobilist heeft vrijdagavond zo rond kwart voor acht op de Van Heuven Goedhartlaan ter hoogte van het industriegebied zijn wagen om een lichtmast gevouwen.

De automobilist raakte door nog onbekend oorzaak van de weg, schampte een medeweggebruiker en kwam in de middenberm tegen een lichtmast tot stilstand. De bestuurder is in de toegesnelde ambulance behandeld, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De brandweer heeft het voertuig veilig gesteld. Bij de bestuurder is een drugstest afgenomen, hij testte positief op het gebruik van vermoedelijk THC. Hierop is de bestuurder aangehouden en overgebracht naar het bureau voor een bloedtest welke naar het NFI gezonden wordt om de exacte waardes te bepalen.

De andere automobilist liep geen letsel op en kon met enige schade zijn weg vervolgend. De andere wagen is door de bergingsdienst afgevoerd.

Foto’s: Eric van Lieshout

Total Page Visits: 6291 - Today Page Visits: 1