Hoofddorp – Van kunst om de hoek naar kunst op het politiebureau,

Hoofddorp, 25 april 2019 – Op de muren van bureau Hoofddorp hangen sinds korte tijd nieuwe kunstwerken aangekocht uit het atelier Kunst om de Hoek.

Het bureau van Hoofddorp heeft een opknapbeurt ondergaan en daar hoort ook een nieuwe wandversiering bij, aldus teamchef Fred Roest. De teamchef komt regelmatig op het hoofdbureau van politie in Haarlem voor werkzaamheden en vlakbij het bureau zit Kunst om de Hoek.

Kunst om de Hoek is een atelier van Ons Tweede Thuis waar mensen met een beperking een zinvolle en uitdagende dagbesteding krijgen. En zo was het idee geboren om daar kunst aan te kopen voor het opgeknapte bureau.

Vandaag waren de makers van al deze kunstwerken te gast op het bureau van Hoofddorp. Na een welkomstwoord van de teamchef, werd de aangekochte kunst bekeken. Afgesloten door een gebakje, bosje bloemen en een groepsfoto voor de deur van het bureau, met bijna alle artiesten en agenten die bij dit project betrokken waren.

Foto’s: Eric van Lieshout

Total Page Visits: 3504 - Today Page Visits: 1