Hoofddorp – Politie zoekt getuigen van inbraak Concourslaan

Hoofddorp, 23 april 2019 – De politie onderzoekt een bedrijfsinbraak van maandag 22 april 2019 tussen 04:36 uur en 04:39 uur in de omgeving van Concourslaan te Hoofddorp. De inbreker gooide een steen door de ruit van de voordeur en verschafte zich zodoende een toegang tot de winkel. De verdachte is gevlucht via de Concourslaan richting de Hoofdweg

Heeft u of één van uw huisgenoten:

  • Een persoon of personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen en/of voldoen aan het signalement?
  • Verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
  • Informatie/gegevens van andere getuigen die dit delict hebben gezien/gehoord?
  • Camerabeelden, foto’s en/of overige informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze bedrijfsinbraak, neemt u dan direct contact op met de politie 0900-8844. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Total Page Visits: 3347 - Today Page Visits: 1