Beverwijk – Opendag Politie IJmond

Beverwijk, 13 april 2019 – Zaterdag was er open dag bij politie IJmond. Op het politie bureau van Beverwijk was er van alles te doen en te zien. Zo waren er op de binnenplaats een aantal voertuigen waar je in of op kon. Kinderen konden een kogelwerend vest passen en ook stonden er diverse uitrustingen van de politie tentoon gesteld. Binnen in het politie bureau kon je een kijkje nemen in het cellencomplex of een alcoholblaastest worden afgenomen. Op een grasveld schuin tegenover het politiebureau werden een aantal demonstraties gegeven daar hebben we een aantal foto’s van:

 

Demonstratie aanspreken van Grafitie spuiter:

Demonstratie uitpraat procedure verdachten van gewapende overval:

Demonstratie Demonstranten die weigeren te vertrekken en geweld gebruiken tegen de politie. na eerste aanspreking wordt besloten ME in te zetten.

Fotografie: Chris Soellaart

Total Page Visits: 5743 - Today Page Visits: 2