Hoofddorp – Gewonde bij aanrijding Johan Enschedelaan

Hoofddorp, 8 april 2019 –Bij een aanrijding op de Johan Enschedelaan is maandagochtend een scooterrijdster gewond geraakt.

De scooterrijdster en haar passagier kwamen in botsing met een personenwagen. Op deze kruising wordt het verkeer geregeld door een verkeersregelaar, terwijl de verkeerslichten wel gewoon werken. De Hoofdweg is afgesloten richting de Bennebroekerweg vanwege de bouw van een nieuwe brug, dit zorgt voor chaotische situatie.

Vermoedelijk is door de onduidelijke situatie het ongeval gebeurd. De bestuurster van de scooter is na de nodige zorg in de ambulance, overgebracht naar het ziekenhuis. De passagier is door de politie bij zijn school afgezet.

De scooter is door stagiairs van de politie, naar het bureau gewandeld.

Foto’s: Eric van Lieshout

1469total visits,1visits today