Hoofddorp – Auto te water

Hoofddorp, 6 april 2019 – In de nacht van vrijdag op zaterdag is een ongeval gebeurd waarbij een auto op de kop in een sloot terecht is gekomen.

Het ongeval gebeurde op de IJweg waarbij door nog onbekende reden een auto ter hoogte van een verkeersdrempel een betonnen paal raakte. De auto kwam meters verder op de kop in de sloot tot stilstand. gezien de ernst van de melding is ook het mobiel medische team opgeroepen. Het MMT is met de auto naar hoofddorp gekomen. nadat de bestuurster uit de auto was gehaald is ze met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van het ongeval. De verkeers ongevallen analyse heeft ter plaatse sporen veiliggesteld. tijdens de hulpverlening, onderzoek en berging was de ijweg compleet gestremd voor gemotoriseerd verkeer. Fietsers konden in overleg met de politie met de fiets aan de hand het ongeval op het voetpad passeren.

Fotografie: Chris Soellaart

2770total visits,1visits today