Hoofddorp – Brommerrijder komt onder auto na ongeval en raakt gewond.

Hoofddorp, 15 maart 2019 – In de nacht van donderdag op vrijdag omstreeks half één heeft er een ongeval plaats gevonden tussen een brommer en een auto.

Het ongeval gebeurde op de kruising van de Paxlaan met de Gandhistraat. Door het ongeval is de bestuurder van de brommer onder de auto gekomen.

Een lijnbus die langs het ongeval reed is gestopt en heeft hulp geboden door onder andere met de koplampen van de bus het ongeval bij te lichten. Op één van de foto’s is te zien dat de brandweer één kant van de auto omhoog lift zodat er ruimte onder de auto komt.

Gezien de ernst van de situatie is ook het traumateam uit Amsterdam opgeroepen. Het traumateam is met de auto ter plaatse gekomen. Na de eerste stabilisatie en behandelingen ter plaatse, is de bestuurder met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Het is nog te vroeg om iets over de oorzaak te kunnen zeggen,  de verkeersongevallen analyse van de politie is een onderzoek gestart. Vanwege het incident en het onderzoek was de Paxlaan een aantal uur afgesloten.

Fotografie: Chris Soellaart

 

Total Page Visits: 6594 - Today Page Visits: 4