Badhoevedorp – Brand in sauna Ramada Amsterdam Airport Schiphol

Badhoevedorp, 10 maart 2019 – Bij het Ramada Amsterdam Airport Schiphol aan de Sloterweg heeft zondagochtend een brand gewoed in de sauna.

Rond 08.30 uur ging er een automatisch brandalarm af in het hotel, toen medewerkers op onderzoek gingen naar de herkomst van het alarm, zagen ze vlammen en rook uit de sauna komen. Hierop hebben ze de deuren dichtgetrokken en de brandweer nog eens extra gebeld dat er echt brand was. De brandweer heeft de brand daarna direct opgeschaald naar een “middelbrand”.

De kelder, waar de sauna zich bevind is vervolgens ontruimd. De toegesnelde brandweer heeft vervolgens de brand geblust. De brandweer heeft de boel na de bluswerkzaamheden geventileerd en overgedragen aan Salvage.

Niemand raakte gewond en de overige gasten hoefden het hotel niet te verlaten.

Foto’s: Eric van Lieshout

12279total visits,8visits today