Nieuw-Vennep – Auto net niet in het water

Nieuw-Vennep, 8 maart 2019 – Een automobiliste is vrijdagochtend op de Spoorlaan door onbekende oorzaak van de weg geraakt en net niet in de sloot belandt.

Het ongeval gebeurde op het stuk tussen de Nieuwe Bennebroekerweg en Noordelijke Randweg. De bestuurster kwam met de schrik vrij, wel is ze gecontroleerd in de ambulance. In eerste instantie was ook een traumahelikopter opgeroepen, maar deze is snel geannuleerd.

De brandweer heeft de wagen veilig op de kant gezet in afwachting van de bergingsdienst. Door het ongeval en de afhandeling was de weg richting Nieuw-Vennep afgesloten en voor een korte periode zelfs helemaal.

Foto’s: Eric van Lieshout

 

One Thought to “Nieuw-Vennep – Auto net niet in het water”

  1. Bert65

    hoe kan het dat de auto niet is doorgegleden?

Comments are closed.