Hoofddorp – Scooterrijder gewond na aanrijding, tweede aanrijding tijdens afhandeling

Hoofddorp, 1 maart 2019 – Een scooterrijder is vrijdagmiddag gewond geraakt toen hij aangereden werd door een personenwagen.

Het ongeval gebeurde op de kruising Kruisweg met de Burg Pabstlaan. De scooterrijder stak de Burg Pabstlaan over, toen hij aangereden werd. De scooterrijder kwam hierbij hard ten val.

De bestuurder van de wagen stopte in eerste instantie niet, maar parkeerde zijn zwaar beschadigde wagen bij de garage op de Paxlaan om zich vervolgens bij het ongeval te melden.

Tijdens de afhandeling van het ongeval gebeurde er nog een tweede aanrijding, een overstekende snorscooter kwam in botsing met een passerende personenwagen. Eén van de opzittende raakte hierbij licht gewond, hij is ook behandeld door de ambulancemedewerkers, maar hoefde verder niet mee naar het ziekenhuis. De eerste scooterrijder is wel overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg.

De verkeersongevallen analyse van de politie heeft eerst de ongevalslocatie onderzocht en is later naar de garage gereden om ook de wagen te onderzoeken.

Afgelopen maandag gebeurde er op exact dezelfde plek ook al een aanrijding tussen een personenwagen en een fietsster. De jonge vrouw op de fiets kon na behandeling in de ambulance haar weg vervolgen.

Foto’s: Eric van Lieshout

7332total visits,54visits today

One Thought to “Hoofddorp – Scooterrijder gewond na aanrijding, tweede aanrijding tijdens afhandeling”

  1. Loeki de leeuw

    Het onderzoek duurde lang. En die scooter lag op de weg en alle auto’s reden er vlak langs.

Comments are closed.