Hoofddorp – Taxi hard in botsing met bus op de N201

Hoofddorp, 19 februari 2019 – Een taxi is maandagavond hard in botsing gekomen met bus 300 van Connexxion op de Kruisweg (N201) in Hoofddorp. Rond tien uur ging het mis ter hoogte van het Leenderbos. De taxi kwam met de bus, die op de busbaan reed, in botsing. De taxi eindigde midden op het kruispunt op de N201.

Meerdere hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. De taxichauffeur is door ambulancepersoneel nagekeken maar hield aan het ongeval geen ernstig letsel op. Een aantal buspassagiers zijn ook door ambulancepersoneel nagekeken maar ze konden allemaal met een volgende bus hun weg vervolgen.

Door de stilstaande bus konden de bussen tijdelijk niet voorbij de ongevalslocatie. De kapotte taxi zorgde ervoor dat het verkeer niet meer via de N201 richting Schiphol verder kon rijden. Al het verkeer moest via het Leenderbos hun weg vervolgen. De politie heeft de toedracht van het ongeval nog in onderzoek.

Foto’s: Michel van Bergen

8336total visits,7visits today

2 Thoughts to “Hoofddorp – Taxi hard in botsing met bus op de N201”

  1. Anoniem

    En hoe is het met de buschauffeur? Of is dat niet belangrijk?

  2. Anoniem

    “De bus kwam met de bus, die op de busbaan reed, in botsing.”

Comments are closed.