Cruquius- Meerdere gewonden bij ongeval op de Kruisweg (N201)

Cruquius, 31 januari 2019 – Donderdagavond omstreeks 11 uur is er op de Kruisweg (N201) ter hoogte van de kruising met de Drie Merenweg een ongeval  gebeurt. 

Een bedrijfswagen is bij het verkeerslicht in botsing gekomen met twee auto’s.  De politie die als eerste ter plaatse was heeft zich over de bestuurder van de bedrijfsauto ontfermt en de nek van de bestuurder gestabiliseerd. Er kwamen twee ambulances ter plaatse en deze hebben de betrokkenen nagekeken en de gewonden naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft foto’s gemaakt van de situatie voor verder onderzoek naar de mogelijke oorzaak. Alle drie de wagens zijn door de bergingsdienst meegenomen. Tijdens de afhandeling van het incident was er maar één rijstrook beschikbaar in de richting van de Drie Merenweg.

Fotografie: Chris Soellaart

Total Page Visits: 2329 - Today Page Visits: 1