Cruquius – Auto te water langs de Drie Merenweg (N205)

Cruquius, 23 januari 2019 – Woensdagavond omstreeks kwart voor twaalf is er een auto in het water langs de Drie Merenweg (N205) aangetroffen. 

De hulpdiensten schaalde gelijk groot op zo werd ook het traumateam uit Amsterdam opgeroepen welke met de auto ter plaatse zijn gekomen. Uiteindelijk bleek er niemand meer in het voertuig te zitten en waren de inzittenden al veilig uit de auto.

De auto is door het duikteam nagekeken of er daadwerkelijk niemand zich meer in het voertuig bevond. Bij het bergen van de auto is deze op de kop geraakt. Met een tweede bergingsvoertuig is de auto weer rechtop getrokken en uiteindelijk uit de sloot gehaald. De berger heeft de auto meegenomen.

Na de berging van de auto heeft de provincie het weggedeelte waar de auto geborgen is extralaten strooien door de firma Geb. Baars. Na de strooi actie werd de weg weer vrijgegeven.

Fotografie: Chris Soellaart Video: Laurens Bosch

Total Page Visits: 8925 - Today Page Visits: 4

3 Thoughts to “Cruquius – Auto te water langs de Drie Merenweg (N205)”

 1. Bert65

  Was het wegdek glad? was er al gestrooid?

 2. Dudeson

  De verzekeraar van de auto zal je eeuwig dankbaar zijn voor deze beelden ;)

  1. MrGreen

   Denk dat, dat wel mee gaat vallen. Normaal gesproken zijn auto’s waarvan de electronica onder water is geweest (zoals in dit geval) hoe dan ook economisch afgeschreven.

Comments are closed.