Rijsenhout – Na ongeval raakt auto te water langs de A4

Rijsenhout, 17 januari 2019 – Donderdagavond omstreeks kwart over 10 heeft er op de A4 een ongeval tussen een taxi en een personen auto plaats gevonden ter hoogte van de afrit voor het brugrestaurant. Dit gebeurde in de richting van Amsterdam.

De personen auto is hierbij op de kop in het water terecht gekomen en de taxi verderop in de vangrail. Gezien de ernst van de melding is ook het mobiel medische team opgeroepen deze hoefde echter niet ter plaatse te komen. Het ambulance personeel heeft zich ontfermt over de bestuurster van de personen auto.  Gelukkig is er bij het ongeval niemand gewond geraakt. Rijkswaterstaat heeft gezorgd voor een veilige werkomgeving voor de hulpverleners door middel van kruizen, Weginspecteurauto’s en botsabsorbers de afrit en een rijbaan af te sluiten. de bergingsdienst heeft de auto’s meegenomen.

Fotografie: Chris Soellaart

 

1948total visits,2visits today