Amsterdam – Zeer grote brand aan de bolstoen in westelijk haven gebied.

Amsterdam, 11 januari 2019 – In de nacht van donderdag op vrijdag zijn omstreeks half 1 de hulpdiensten opgeroepen voor melding brand industrie. 

Het gaat om een pand in het westelijk havengebied van Amsterdam. In het pand is een autobedrijf en volgens een omstander ook nog een opslag voor frisdrank zijn gevestigd. De brandweer heeft de brand opgeschaald naar zeer grote brand.

Volgens een woordvoerster is de eigenaar, die nog een auto probeerde te redden, nagekeken door het ambulance personeel maar hoefde gelukkig niet mee naar het ziekenhuis. De brandweer is met veel materieel aanwezig om de brand te bestrijden. Het pand moet als verloren worden beschouwen.

Vanwege de hevige rook ontwikkeling heeft Rijkswaterstaat een snelheidsbeperking ingesteld op de in de buurt gelegen rijksweg A5

Fotografie Chris Soellaart

Total Page Visits: 2442 - Today Page Visits: 6