Hoofddorp – Auto te water aan de Taurusavenue

Hoofddorp, 20 december 2018 – Donderdagavond omstreeks kwart voor tien is ter hoogte van het Novotel hotel een auto in het water geraakt. 

De auto is in een bocht door een onbekende reden rechtdoor gegaan. Daarbij is de auto, nadat een boom werd geraakt, half in het water tot stilstand gekomen. Gezien de ernst van de melding waren de hulpdiensten in grote getallen opgeroepen.

Al vrij snel konden de brandweerwagens worden afgemeld. Een persoon is in de ambulance nagekeken, maar hoefde gelukkig niet met de ambulance mee. Een bergingsdienst heeft de auto uit het water gehaald en afgevoerd. Tijdens de afhandeling van het incident was één rijstrook afgesloten. Tijdens het bergen van de auto werd de weg tijdelijk helemaal afgesloten.

Fotografie: Chris Soellaart

Total Page Visits: 2484 - Today Page Visits: 3

6 Thoughts to “Hoofddorp – Auto te water aan de Taurusavenue”

 1. Bert65

  Wat slechts geschreven zeg!

  1. Eric

   Wat een top reactie.

   1. viffer

    Je kunt toch niet ontkennen dat hij gelijk heeft …

    1. Wat veel mensen vergeten is dat de site door hobbyisten bijgehouden wordt, zonder enige journalistieke achtergrond. Puur foto’s maken en een verhaaltje maken. Soms lukt dit de ene keer beter dan de andere keer. En een ander heeft er moeite mee.
     We kunnen het ook simpelweg afdoen met de P2000 melding, stuk makkelijker.

     1. Ron

      Een goed stukje tekst schrijven is lastiger dan menigeen zich realiseert. Niet alleen een journalistieke achtergrond, ook de kunst van het schrijven is iets dat hierbij komt kijken.
      Ooit heb ik een cursus gehad in rapportages schrijven. Een van de eerste dingen die je daar leert is het gescheiden houden van hoofdlijnen, maar wel met een volgorde daarin.
      Het best kun je eerst een aantal steekwoorden opschrijven waaraan je tekst gaat voldoen, een soort van index. Vervolgens is het opletten dat je niet bevindingen tussen adviezen zet, geen feiten tussen de inleidingsregels, geen conclusies maakt voor je de daadwerkelijke zaken hebt omschreven. Maar ook heel belangrijk is dat je conclusie niet helemaal achteraan staat, want zover lezen mensen vaak niet eens.

      Jullie doen deze site uit hobbyisme, en daar kan ik alleen maar respect voor hebben. Ik weet dus heel goed hoe moeilijk het schrijven kan zijn, hoe lastig het is een goed stukje tekst neer te zetten.
      Daarom hoor je mij niet als een stukje tekst eens wat lastig leest of niet lekker loopt. Zie ik een grove tikfout dan zal ik dat met goede bedoelingen aankaarten, nooit met negatieve ondergronden.

      Ik zou het fijn vinden als mensen hier, die zich kennelijk zo ergeren aan de kwaliteit van de teksten, ook eens zo handelen. Bied dan in ieder geval je hulp aan bij schrijven van teksten wanneer je denkt dat je dit beter kunt, maar verder hou je rustig en geniet ervan dat een site als deze bestaat.

      Heren, complimenten zover en voor nu fijne feestdagen!

     2. viffer

      Nee Eric, dat wordt zeker niet vergeten, ik waardeer jullie site zeer zeker en ben ook regelmatig bezoeker (en plaats ook regelmatig reacties). De naam Bert65 zie ik ook regelmatig in de reacties, dat wijst erop dat hij de site ook weet te waarderen. Het artikel dat er eerder stond (aanzienlijk anders dan wat er nu staat) zat vol met slordigheden, je hoeft geen journalist te zijn om een zin met een hoofdletter te beginnen toch?

      Als fotografen moeite hebben met het schrijven van een artikel zou je kunnen overwegen om een bericht in eerste instantie af te doen met de P2000 melding en de foto’s, en het artikel er later, na een collegiale review, pas bij te plaatsen. Mocht er behoefte zijn aan reviewers houd ik mij van harte aanbevolen (je hebt mijn mailadres). Volgens mij ken ik Bert65 van een forum en zoals ik hem daar ken zal hij ook zeker bereid zijn om hiermee te helpen.

      Graag maak ik van deze gelegenheid ook gebruik om jullie allen fantastische feestdagen te wensen en ik hoop dat jullie nog lang door gaan met deze site.

Comments are closed.