Hoofddorp – Woningbrand door hennepplantage

Hoofddorp, 21 november 2018 – De brandweer is op Graan voor Visch tijdens een brandmelding op een hennepplantage gestuit.

De brandweer reageerde op een brandmelding dat er rook uit de woning kwam. Bij aankomst kwam er rook uit de dakkapel waarop de brandweer een raam van een deur heeft ingeslagen om in de woning te komen.

In de woning werd een hennenplantage aangetroffen. De brandweer had de brand snel onder controle. Met een hoogwerker kon de brandweer bij de ramen van de dakkapel komen, ook deze zijn ingeslagen en de wand achter de ramen is neergehaald, zodat de woning geventileerd kon worden.

Het energiebedrijf heeft de stroom van de woning afgesloten. Na het ventileren heeft de brandweer de zaak overgedragen aan de politie, die zorgt voor ontmanteling van hennepplantage.

Foto’s: Eric  van Lieshout

540total visits,3visits today