Hoofddorp – Fietsster ernstig gewond na aanrijding Bennebroekerweg

Hoofddorp, 12 november 2018 – Een fietsster is maandagmiddag ernstig gewond geraakt bij een aanrijding op de Bennebroekerweg thv van de rotonde van de Nieuwe Molenaarslaan.

Het slachtoffer werd aangereden door een bedrijfsbusje op de oversteekplaats. Meerdere ambulance, politie-eenheden en de traumahelikopter kwamen hulp bieden.

Na de nodige medische zorg is het slachtoffer, met spoed en onder begeleiding van politiemotoren naar een ziekenhuis in Amsterdam overgebracht.

De bestuurder van het busje is overgebracht naar het bureau voor een verklaring. De verkeersongevallen analyse (VOA) van de politie onderzoekt het ongeval.

Foto’s: Eric van Lieshout

 

281total visits,7visits today

One Thought to “Hoofddorp – Fietsster ernstig gewond na aanrijding Bennebroekerweg”

  1. Dudeson

    Vreselijk, nachtmerrie van elke ouder.
    Die rontonde is ook vreselijk want hij wordt door menig automobilist gebruikt als ‘kruispunt’ (lekker afsnijden). Terwijl de rontonde juist het verkeer zou moeten vertragen ivm de diverse verkeersstromen.
    Ik zou zeggen gemeente leg ronde broodjes aan de binnenkant van de rotonde zodat deze toegankelijk blijft voor vrachtwagens maar dat auto’s het voortaan laten om de binnenkant te snijden.

Comments are closed.