Hoofddorp – Bestuurder bestelwagen gewond na aanrijding met vrachtwagen

Hoofddorp, 15 oktober 2018 – Een bestuurder van een bestelwagen is maandagochtend gewond geraakt toen hij op de Van Heuven Goedhartlaan aangereden werd door een vrachtwagen.

Het ongeval gebeurde op de kruising met Graan voor Visch. Voor het verkeerslicht op Graan voor Visch stonden meerdere wagens, toen het verkeerslicht op groen sprong, gingen de wagens rijden, de eerste wagen draaide de Van Heuven Goedhartlaan op, terwijl de tweede wagen, de bestelwagen vol geraakt werd door een vrachtwagen die door het rode licht kwam.

De bestelwagen liep flinke schade op en de bestuurder raakte gewond. Het slachtoffer is na de nodige zorg in de ambulance, overgebracht naar het ziekenhuis.

De bestelwagen is door de bergingsdienst afgevoerd. De vrachtwagenchauffeur liep geen letsel op en kon na de afhandeling zijn weg vervolgen.

Foto’s: Eric van Lieshout

252total visits,6visits today

3 Thoughts to “Hoofddorp – Bestuurder bestelwagen gewond na aanrijding met vrachtwagen”

 1. Rob

  De vrachtwagenchauffeur liep geen letsel op en kon na de afhandeling zijn weg vervolgen.
  reed die wel door rood licht?
  onbegrijpelijk dit!!!
  wie kan dit uitleggen??

 2. Ome Henk

  ” De vrachtwagenchauffeur liep geen letsel op en kon na de afhandeling zijn weg vervolgen.”
  Ik mag toch aannemen dat de chaufeur van de vrachtwagen is afgevoerd in een arrestantenbus en voorlopig de weg niet meer op komt? Afpakken dat rijbewijs, Levensgevaarlijke idioot om met zo’n moordwapen door rood te rijden!

 3. Henk Bakker

  bakker Gerard. Wat sneu voor de man

Comments are closed.