Vijfhuizen – Opnieuw ongeval op de N205

Vijfhuizen, 28 september 2018 – Vrijdagavond laat omstreeks 23.45 uur is er wederom een ongeval gebeurt op de N205. Dit keer was het raak op het stuk tussen Haarlem-Zuid en de A9. Een auto is door onbekende reden van de weg geraakt en in de vangrail gekomen.

De auto is een flink eind verderop tot stilstand gekomen in de berm tussen de afrit N205 richting Hoofddorp en de A9. Halverwege is de auto zijn vooras met nog één wiel eraan kwijtgeraakt. Het andere wiel is na wat zoekwerk gevonden in de middenberm.

De klap van het ongeval was volgens omstanders te horen in de auto die op de parallelweg N232 Schipholweg reed. De omstanders waren gestopt om te kijken of ze hulp konden bieden.

De bestuurder en zijn hondje zijn niet gewond geraakt en met de politie meegegaan. De bergingsdienst heeft de autodelen meegenomen. Na de berging kon het schoonmaken van de weg beginnen. vanwege het ongeval was de afrit naar de N205 Vijfhuizen, Hoofddorp tijdelijk afgesloten.

Volgens NHnieuws zou de bestuurder mogelijk teveel gedronken hebben.

Fotografie: Chris Soellaart