Badhoevedorp – Auto te water op de oprit A9 (Richting Amsterdam)

Badhoevedorp, 16 september 2018 – In de nacht van zaterdag op zondag is er omstreeks half 2 is een auto bij de 90 graden bocht van de oprit A9 richting Amsterdam/Schiphol rechtdoor geschoten en in de sloot terecht gekomen. 

De ambulancedienst heeft de persoon(en) uit het voertuig nagekeken maar zijn gelukkig niet gewond geraakt. Een duiker van de brandweerpost Velsen heeft de auto nagekeken of iedereen uit het voertuig was. in het voertuig zijn geen personen meer aangetroffen. een bergingsdienst heeft vervolgens de auto uit de sloot gehaald en meegenomen.

De exacte reden waarom de auto rechtdoor is geschoten is niet bekend. tijdens de afhandeling van het ongeval was de oprit afgesloten.

Fotografie: Chris Soellaart

 

894total visits,5visits today