Hoofddorp – Woningbrand aan de Rijnlanderweg

Hoofddorp, 10 september 2018 – In de nacht van zondag op maandag omstreeks 3 uur is de brandweer opgeroepen,  Tijdens het aanrijden van de brand waren al grote vlammen te zien uit de verte. bij de brand zijn geen personen gewond geraakt. wel zijn de bewoners nagekeken vanwege rook inhalatie. nadat duidelijk was dat de brand zich niet gemakkelijk liet blussen heeft de brandweer ingezet op het voorkomen van overslag naar de omliggende panden. Omstreeks kwart over 5 was de brand onder controle en overslag naar omliggende panden was voorkomen. de brandweer is inmiddels met aantal sloopwerkzaamheden om alle brandhaarden te kunnen afblussen.
voor de aanzienlijke schade aan het woonhuis is een schadeafhandelingsbedrijf opgeroepen. Op dit moment is er nog niets bekend over de oorzaak van de brand.

Fotografie: Chris Soellaart

Total Page Visits: 1249 - Today Page Visits: 1