Hoofddorp – Fietsster gewond op rotonde Beursplein

Hoofddorp, 14 augustus 2018 – Een fietsster is dinsdagochtend gewond geraakt bij een ongeval op de rotonde van het Beursplein.

Het slachtoffer kreeg geen voorrang van een bakwagen en kwam hard ten val. Omstanders schoten de vrouw, in afwachting van de hulpdiensten, te hulp.

Na de nodige zorg in de ambulance is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto’s: Eric van Lieshout

Total Page Visits: 1092 - Today Page Visits: 2

8 Thoughts to “Hoofddorp – Fietsster gewond op rotonde Beursplein”

 1. simon

  Maar de rotonde is niet alleen gevaarlijk door auto/fiets maar als je vanaf de beurs richting centrum gaat ook heel link met fietsen die elkaar kruizen

 2. Marjolein

  die wethouder Reneman spoort voor geen meter. Of hoe de betreffende kerel ook moge heten. We moeten hem daar eens rondjes laten fietsen. Kijken hoeveel bijna aanrijdingen die meemaakt. Die zijn niet meer op een hand te tellen in korte tijd. Veel automobilisten zijn er niet op berekend op twee kanten fietsers. En dan komen die rotscooters er nog eens bij.
  Die krengen komen veel te hard aan rijden. Je moet als automobilist echt overal ogen hebben………..

 3. Simon

  Maar de gemeente heeft de ultieme oplossing gevonden: pijlen in twee richtingen waar het fietspad de weg kruist. Dat zal helpen :-(

 4. Gert-Jan

  van de week weer bijna aangereden door een auto. Ik was op de fiets en reed de verkeerde kant rond. Nou ja verkeerde kant. Het is toegestaan maar in mijn optiek de verkeerde kant.
  auto wilde afslaan en keek natuurlijk maar naar een kant en ging toen rijden nadat hij een groepje fietsers had laten voorgaan en toen vergat of er vanaf de andere kant nog fietsers aan kwamen. Dit zal niet de enige automobilist zijn die maar naar een kant kijkt en de andere kant ‘vergeet’.

 5. Kees

  Het is ook een hele gevaarlijke rotonde, fietsers komen van 2 kanten en dat vraagt om ongelukken. Wanneer komt hier verandering in ? Na diverse ongelukken is er nog steeds niets gebeurd, onbegrijpelijk.

 6. MrGreen

  Rotondes waar fietsers uit beide richtingen mogen komen zijn per defintie onveiliger. Rotondes zijn namelijk bedoeld, en ingericht, als eenrichtingsverkeer, de enige reden dat gemeenten hiervan af zijn gestapt is omdat een bepaalde groep fietsers het te veel moeite vind om een heel rondje te rijden.

  Op de Europaweg in Haarlem ook, nieuwe rotondes, op een uitzondering na zijn ze allen ingerichts als eenrichtingsverkeer voor fietsers. Echter, er zijn inmiddels een paar fietsers aangereden en nu staan er voor de automobilisten borden dat fietsers van 2 kanten kunnen komen….

 7. Robert

  Het blijft een gevaarlijke rotonde.
  de burgemeester was toch aan het nadenken over het evt. veranderen van de verkeersregels op deze rotonde

 8. Simon

  Volgens onze wethouder Reneman een heel erg veilige rotonde…..moet je maar uitkijken :-)

Comments are closed.