Uithoorn – 3 gewonden bij frontaal ongeval tussen auto en een lijnbus.

Uithoorn, 26 juli 2018 – In de nacht van donderdag op vrijdag is omstreeks half 12 een ongeval gebeurd op de Koningin Maximalaan tussen een personenauto en een lijnbus. 

Door het ongeval is de motor van de personenauto in de sloot verdwenen. Bij het ongeval zijn 2 inzittenden en de buschauffeur gewond geraakt. voor het ongeval is ook hulp ingeroepen van een Mobiel Medische Team. De teams van Amsterdam en Rotterdam waren al bezig met een inzet. Dus werd verzocht het team (3) van Radboud Universitair Medisch Centrum welke hun basis hebben op vliegbasis Volkel hulp te komen bieden. Na een vlucht van ongeveer 20 minuten was de traumaheli geland nabij het gezondheidscentrum waterlinie. Nadat de brandweer de personen heeft bevrijd uit de auto zijn deze overgebracht naar het ziekenhuis.

Op de foto’s is te zien dat de chauffeur van de lijnbus nog heeft geprobeerd de auto te ontwijken met als gevolg dat hij een Voorwegwijzer bord heeft geraakt. De Verkeers Ongevallen Analyse dienst van de politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Fotografie: Chris Soellaart

67total visits,4visits today

One Thought to “Uithoorn – 3 gewonden bij frontaal ongeval tussen auto en een lijnbus.”

  1. Jaap-Jan van der Wal

    wat was de oorzaak van het ongeval?

Comments are closed.