Hoofddorp – Instellen radio leidt tot flinke crash

Hoofddorp, 24 juli 2018 – Een man is met zijn auto gecrasht op de Deltaweg. De man reed rond 01:00 uur vanaf de Waddenweg richting de Bennebroekerweg, toen de man van de weg raakte. De man was afgeleid door het instellen van de radio, waardoor hij de stoep op reed, twee bomen en een verkeersbord omver reed en met een harde klap tot stilstand kwam.

Ten tijde van het ongeluk was het extreem donker omdat de straatverlichting niet werkte. Politie, brandweer en de ambulancedienst kwamen ter plaatse om hulp te bieden. De bestuurder is ter plaatse behandeld, maar hoefde niet naar het ziekenhuis voor verdere zorg. De brandweer heeft de omver gereden bomen verwijderd.

De auto raakte zwaar beschadigd. Deze is weggesleept door een berger.

Foto’s: NieuwsFoto / Laurens Bosch

21total visits,3visits today

2 Thoughts to “Hoofddorp – Instellen radio leidt tot flinke crash”

  1. Daniël

    Jaja, instellen van de radio. Zeker via een app?

  2. viffer

    Zonde van de bomen …

Comments are closed.