Hoofddorp – Gewonde bij brand gevel restaurant.

Hoofddorp, 11 juli 2018 – Woensdagavond omstreeks 19.30 uur is de brandweer opgeroepen voor een brand aan de Concourslaan. De brand woedde op de op 1 hoog tussen 2 gebouwen in. Het restaurant is vanwege het de brand ontruimt. Meerdere mensen zijn door de ambulancedienst bij de ambulance nagekeken.

Eén persoon is na controle ter plaatse overgebracht naar een ziekenhuis. De brandweer heeft de brand snel geblust en heeft om te kijken of de brand definitief uit is een stuk uit de wand gezaagd met een motorzaag.

Nadat de brandweer en politie weer waren vertrokken is door het personeel het terras afgeruimd. Naar alle waarschijnlijkheid gaat het restaurant niet meer open vanavond. De brand is zeer waarschijnlijk ontstaan door een sigaret.

Fotografie: Chris Soellaart