Aalsmeer – Bandenprikker Ophelialaan opgepakt

Aals,eer, 17 juni 2018 – De politie is dringend op zoek naar autobezitters die ook slachtoffer zijn geweest van de bandenprikker, maar die nog geen aangifte gedaan hebben.

In de Ophelialaan in Aalsmeer, tussen de Hortensialaan en de N196, was al een tijdje een bandenprikker actief. Met grote regelmaat werden er autobanden lek gestoken/geprikt.
Het kostte enig speurwerk en geduld om het bewijs rond te krijgen, maar eindelijk heeft de politie Aalsmeer een verdachte aangehouden.

Wat nog ontbreekt? Aangiftes! De politie weet dat er banden van ongeveer 20 auto’s lek gestoken zijn de afgelopen maanden, maar heeft nog niet van de helft een aangifte binnen.

De politie hoopt via dit bericht meer aangiftes binnen te krijgen. Bent u slachtoffer geweest van de bandenprikker en heeft u nog geen aangifte gedaan, neem dan s.v.p. contact op met 0900-8844 om een aangifte in te plannen.

Kent u iemand die slachtoffer is geweest van de bandenprikker en die nog geen aangifte heeft gedaan, maak hem/haar dan s.v.p. attent op deze oproep.

Met het delen van deze oproep helpt u de politie enorm om zoveel mogelijk aangiftes binnen te krijgen.

275total visits,1visits today