Badhoevedorp – Middelbrand bij Bandenbedrijf aan de Sloterweg

Badhoevedorp, 13 juni 2018 – In de nacht van dinsdag op woensdag omstreeks kwart over 5 een buitenbrand gemeld aan de Marconistraat bij de hulpdiensten. 

Bij aankomst bleek aan de buitenzijde nabij de witte container een stapel banden in brand te staan. De brand is overgeslagen naar het bedrijfspand waarop er meer brandweer eenheden ter plaatse werden gevraagd. De politie had een ruime afzetting gemaakt om nieuwsgierigen op afstand te houden. Over de oorzaak van de brand kan nu nog niet veel gezegd worden en dit zal later onderzocht worden. Er zijn bij de brand geen gewonden gevallen.

Fotografie: Chris Soellaart

 

Geef een reactie

Bedankt voor uw reactie, reacties met een link worden eerst door de redactie beoordeeld. Dit is een anti-spam maatregel.

*