Rijsenhout – Grote groep motorrijders door politie gecontroleerd Langs de A4

Rijsenhout, 10 juni 2018 – Zaterdagavond hebben zo ongeveer tussen de 6 a 700 motorrijders verzameld op de parkeerplaats Den Ruygenhoek van de A4 in de richting van Nieuw-Vennep. De politie ging hierop kijken wat er allemaal gebeurde en heeft ingezet op een rustig verloop. Hierbij werd de afrit naar de parkeerplaats afgesloten. en alle motorrijders moesten door een met dranghekken gemaakte trechter en werden na controle verzocht om de parkeerplaats te verlaten. Om de afrit af te sluiten was er op de A4 een rood kruis boven de afrit aangezet. Opvallend was het dat er toch een aantal auto’s vlak voor de politieauto tot stilstand kwam op de afrit. Het is ons onbekend of hier ook boetes voor zijn uitgegeven. Omstreeks kwart voor 3 was de controle afgelopen en was de blokkade van de afrit opgeheven.

Fotografie: Chris Soellaart

361total visits,3visits today