Nieuw-Vennep – Scooterrijderster gewond na ongeval op IJweg

Nieuw-Vennep, 31 mei 2018 – Een scooterrijder is donderdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de IJweg ter hoogte van tuincentrum Ranzijn.

Het slachtoffer kwam uit de richting van de Bennebroekerweg en reed in de richting van Nieuw-Vennep. Ter hoogte van het tuincentrum botste de scooterrijdster tegen  een afslaande personenwagen, die het fietspad passeerde om bij een manege te komen.

De jonge vrouw raakte gewond en is na de nodige zorg overgebracht naar het ziekenhuis.

De verkeersongevallen analyse (VOA) heeft het ongeval in onderzoek.

Foto’s: Eric van Lieshout

596total visits,6visits today

6 Thoughts to “Nieuw-Vennep – Scooterrijderster gewond na ongeval op IJweg”

 1. Corrie

  kan iemand voor mij dat stuk vertalen : роизошла неприятность ровно ДТП?
  Доставим автомобиль до
  сервиса задарма! В нашем сервисе предоставим все наши ресурсы для восстановления
  Вашего автомобиля до заводского
  состояния.

  Ik kan er geen chocola van maken

  1. Google translate is your friend : We zullen de auto afleveren service zadarma! In onze service zullen we al onze middelen ter restauratie aanbieden Je auto naar de fabriek staat.

 2. viffer

  @Bennie, ogen in je rug? Ik heb daar spiegels voor en ook nog zijruiten om voordat je het fietspad kruist nog eens te kijken of er nog verkeer op het fietspad rijdt dat je voor moet laten gaan. Aan de foto’s te zien kwamen de auto en bromfiets vanuit dezelfde richting, de automobilist is dan zeer waarschijnlijk eerst de bromfietser gepasseerd dus had kunnen weten dat deze daar reed.

 3. Bennie

  dit soort dingen gaat toch regelmatig mis. Je moet als automobilist ogen in je rug hebben om dit soort ‘dwazen’ te zien. Blijft lastig dat afslaan. Er komen ook steeds meer van dat soort scootergedrochten op de fietspaden die gewoon veel te hard rijden.

 4. viffer

  Dat is ook niet voor het eerst daar volgens mij

  1. Klopt… is ook wel eens anders afgelopen.

Comments are closed.