Badhoevedorp – Ernstig ongeval op de Schipholweg N232

Badhoevedorp, 8 mei 2018 – Dinsdagavond omstreeks negen uur is er een ernstig ongeval gebeurd op de kruising Schipholweg (N232) en de Amsterdamse Baan. 

Op de kruising is een motor tegen een auto aangereden. De motorrijder kwam daarbij ten val en de automobilist kwam verderop in de berm tot stilstand. De hulpdiensten werden gelijk groot opgeschaald, zo kwam het mobiel medische team hulp bieden.

De motorrijder is onder begeleiding van politiemotoren en een trauma arts naar het ziekenhuis gebracht.

De verkeersongevallen analyse van de politie onderzoekt hoe het heeft kunnen gebeuren dat de motor tegen de auto heeft kunnen aanrijden. Na het onderzoek zijn de wrakken opgehaald door de bergingsdienst en is er begonnen met het opruimen van de gelekte vloeistoffen, hiervoor was een ZOAB cleaner terplaatse gekomen.

Tijdens het de afhandeling van het incident was de Schipholweg dicht tussen Badhoevedorp en lijnden. en in de andere richting mocht je alleen rechtdoor. de weg was omstreeks half 12 weer vrijgegeven.

Als u onderstaande situatie ziet. Mag u dan?

A. linksaf
B. er omheen en dan linksaf
C. niet linksaf

Het antwoord is C niet linksaf.

Opvallend veel automobilisten denken dat ze een rij pylonnen mogen doorkruizen en tussen de hulpverleningsvoertuigen door mogen rijden om toch die afslag te kunnen nemen. Als de weg is afgezet zult u een andere route moeten bedenken of op een parkeerplaats uw navigatie opnieuw instellen als deze al niet automatische een nieuwe route gaat kiezen.

Fotografie: Chris Soellaart

 

Total Page Visits: 1189 - Today Page Visits: 3