Hoofddorp – Grote verkeerscontrole (update)

Hoofddorp, 12 april 2018 – De politie heeft donderdagmiddag in samenwerking met de belastingdienst een verkeerscontrole gehouden op het grote parkeerterrein van de Paviljoenslaan.
Meerdere motoragenten reden in de omgeving en plukten voertuigen uit het verkeer en brachten deze naar de controle locatie. Op meerdere plekken langs de N201 en N205 stonden ANPR voertuigen van zowel de belastingdienst als de politie. Op de Drie Merenweg werd ook gecontroleerd op snelheid.

In totaal zijn 116 voertuigen naar de controlelocatie gebracht, hiervan hebben er 31 een bekeuring gehad voor diverse zaken zoals het niet dragen van gordels, snelheid, bellen en technische gebreken. Een rijbewijs is ingenomen vanwege de hoge snelheid van 158 km/u op de Drie Merenweg, waar 100 is toegestaan.

Er zijn ook nog 140 voertuigen geflitst die te hard reden op de Drie Merenweg, deze krijgen de boete via het CJIB.

De belastingdienst heeft 26.000 Euro geïncasseerd, en op 15 voertuigen beslag gelegd, hiervan zijn er 10 direct afgevoerd.

Foto’s: Eric van Lieshout

 

271total visits,2visits today