Rijsenhout – Betonmixer kantelt op oprit A4, chauffeur gewond

Rijsenhout, 26 maart 2018 – Op de oprit van de A4 is maandagochtend een betonmixer omgevallen. Het ongeval gebeurde komende vanaf de Nelson Mandeladreef in de scherpe bocht naar de A4 in de richting van Schiphol.

De volle betonmixer kantelde deels op de vangrail.

Meerdere hulpdiensten, waaronder ook het mobiel medisch team kwamen ter plaatse om hulp te bieden aan de bestuurder van de vrachtwagen. De chauffeur kon op eigenkracht het voertuig verlaten, hij raakte wel gewond en is na de nodige zorg in de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Geprobeerd word om het vloeibare beton uit de vrachtwagen te pompen voor het hard wordt. De bergingsdienst is al aanwezig.

Volgens de OVD van Rijkswaterstaat is de oprit tot ongeveer 15.00 uur afgesloten, vanwege de berging en de opruimwerkzaamheden.

Foto’s: Eric van Lieshout

171total visits,4visits today

2 Thoughts to “Rijsenhout – Betonmixer kantelt op oprit A4, chauffeur gewond”

  1. viffer

    Vooropgesteld dat ik er niet bij ben geweest, ik vind er wel iets voor te zeggen dat de gehele oprit is afgesloten. Het is vlak na een scherpe bocht (de reden dat de vrachtwagen ook gekanteld is) en als daar een voertuig de bocht wat ruim neemt komt die al snel in het veilige werkgebied van de hulpverleners.

  2. Dudeson

    Complete chaos in de spits door een betonmixer die al op de vluchtstrook lag en waarvan de chauffeur op eigen kracht zijn voortuig kon verlaten.
    Ik durf te stellen dat de inzet van de hulpverleners door het volledig afsluiten van de nelson mandela dreef disproportioneel is ten opzichte van het leed dat de overige weggebruikers ervaren.
    Het argument tbv veligheid van hulpverleners wordt te makkelijk gebruikt. Met één rijbaan open kan je nog steeds veilig werken.

Comments are closed.