Hoofddorp – Veel blikschade bij ongeval Lijnbus en personenauto

Hoofddorp, 24 maart 2018 –  Zaterdagochtend omstreeks half 7 is er op de kruising Leenderbos – Kruisweg (N201) een ongeval gebeurd tussen een lijnbus en een personenenauto.  

Voor het ongeval is door de politie een ambulance opgeroepen. De bestuurder van de personenauto is in de ambulance nagekeken maar hoefde gelukkig niet mee. Door het ongeval waren twee rijstroken van Leenderbos (rechtsaf) naar de Kruisweg (N201) afgesloten.

De bestuurders en de politie hebben in de bus het papierwerk afgehandeld waarna de bestuurder van de personen auto door de politie is thuisgebracht. Twee bergingsbedrijven hebben zowel de auto als de bus afgevoerd. De buschauffeur is met de eerst volgende collega verder meegereden.

Fotografie: Chris Soellaart

 

Total Page Visits: 1176 - Today Page Visits: 1

One Thought to “Hoofddorp – Veel blikschade bij ongeval Lijnbus en personenauto”

  1. Cocu

    zater er nog passagiers in de bus?

Comments are closed.