Vijfhuizen – Grote politiezoekactie na aantreffen autowrak aan de N205 Driemerenweg

Vijfhuizen, 10 maart 2018 – Omstreeks kwart voor 5 zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval met mogelijk letsel op de N205 Driemerenweg.

Toen agenten ter plaatse kwamen was echter de bestuurder van het voertuig in geen velden of wegen te vinden. Daarop is de politie een zoekactie gestart waarbij een flink aantal eenheden in de directe omgeving van de Driemerenweg rond reden.

Aan de sporen op de auto te zien heeft de auto iets heel hard geraakt. Maar op de locatie waar de auto gevonden is zijn nauwelijks obstakels. de politie doet nog onderzoek naar wie er gereden heeft en wat de auto geraakt heeft.

De ambulancedienst zei dat ze onderweg  op N205 ter hoogte van Het Spaarne Gasthuis een autoband hebben zien liggen. Mogelijk dat die al van de auto is.

Onze fotograaf ter plaatse is dat stuk ook nog bij langs gereden N205 tussen Bennebroekerweg – afrit naar N201 en zag ook nog sporen in de berm van een auto die daar van de weg is geraakt. Maar of die sporen door deze BMW zijn veroorzaakt kan niet met zekerheid gezegd worden op deze locatie ook geen obstakels te zien die zulke schade aan de auto toebrengen en inderdaad ter hoogte van Spaarne ziekenhuis vlak voor de afrit naar N201 lag een autoband in de berm.

Tijdens het incident was er maar 1 rijstrook beschikbaar voor het verkeer. Een berger heeft het wrak meegenomen waarna de weg weer vrijgegeven is voor het verkeer.

Heeft u informatie over de bestuurder of de locatie van het ongeval. Neem dan contact op met de politie op 0900-8844.

Fotografie: Chris Soellaart

156total visits,1visits today

3 Thoughts to “Vijfhuizen – Grote politiezoekactie na aantreffen autowrak aan de N205 Driemerenweg”

 1. Sneeuwpop

  dome camera?
  Waarom komen de reacties rechts te staan en niet onder het artikel?
  althans de meest recente reactie.

 2. Simon

  Gelukkig is de Haarlemmermeer rijkelijk voorzien van camera’s (ongeveer elke 500 meter op doorgaande wegen en elke kruising een dome camera. Opsporing moet niet heel erg lastig zijn…..

 3. Dudeson

  Brugpijler onder de busbaan richting N201 ?

Comments are closed.