Badhoevedorp – Twee gewonden bij zwaar ongeval tussen motor en auto

Badhoevedorp, 9 feberuari 2018 – Bij een zwaar ongeval op de Amsterdamse Baan is afgelopen naar een motorrijder zwaar gewond geraakt.

Even na middennacht kwamen een motor en een personenwagen bij de oprit van de A9 met elkaar in botsing. Dit gebeurde met hoge snelheid, waardoor de motorrijder van zijn motor werd afgeslingerd en enkele meters verderop terecht kwam. De klap was zo hard dat een deel van het motorblok van de auto loskwam.

Meerdere hulpdiensten waaronder met mobiel medisch team kwamen hulp bieden. Na de nodige medische zorg is de motorrijder met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Ook de bestuurder van de personenwagen is overgebracht naar het ziekenhuis.

De toedracht van het ongeval is nog niet duidelijk, de verkeers ongevallen analyse (VOA) doet onderzoek.

Foto’s: Chris Soellaart

442total visits,1visits today